telepon: + 86 2583196087

surélék: [email dijaga]

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>kontak

TAROS KAMI


Anjeun tiasa ngahubungi kami cara anu gampang pikeun anjeun. Kami sayogi 24 / 7 ngalangkungan telepon atanapi email.

  • Tel

    0086-25-83196077

  • fax

    0086-25-8319 6088

  • surélék

    [email dijaga]

  • alamat

    15FL., Gedong 1, No.18, Jalan Jia Ling Jiang Wétan, Kacamatan Jianye, Nanjing, PRChina

panalungtikan

Jumlah pesenan minimum 100

peta