telepon: + 86 2583196087

surélék: [email dijaga]

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu :Imah>produk>Baja & Logam Ngaca Saw Blades>Baja Hampang & Logam Ferrous

TCT DRY-CUT Circular Saw Blade Pikeun Ferrous Metal Jeung Hampang Steel

Taros Kami
Panjelasan Produk

1. Dilarapkeun dina ROW RPM logam / waja motong bunderan ragaji sareng ragaji chop.

2. Pikeun motong waja hampang, stainless steel, beusi, aluminium, dina bentuk pipa, sudut, alun-alun, lambaran, saluran & palang, jst.

3. Jelas ngaleungitkeun cakram anu kasar: motong anu seukeut sareng tiis dina waja, henteu aya percikan atanapi burs tapi lancar, hemat waktos dramatis, umur anu langkung lami.

4. Béda desain sareng konfigurasi numutkeun kelas baja sareng bentukna. Jasa kustomisasi disayogikeun.

5. tips HM sareng CERMET avaiblable.


spésifikasi
CodeD (mm)B / b (mm)H (mm)Z
SW10111501.8 / 1.42030
SW10211601.8 / 1.42030
SW10311801.8 / 1.42036
SW10321801.8 / 1.42040
SW10411851.8 / 1.42040
SW10511901.8 / 1.43036
SW10612101.8 / 1.43040
SW10712161.8 / 1.43044
SW10812302.0 / 1.630 / 25.448
SW10912352.0 / 1.630 / 25.448
SW11012552.0 / 1.630 / 25.448
SW11113052.2 / 1.825.460
SW11213052.2 / 1.930 / 25.480
SW11313552.4 / 2.030 / 25.466
SW11323552.4 / 2.030 / 25.472
SW11414003.0 / 2.530 / 25.466
SW11424003.0 / 2.530 / 25.472


PERTANYAAN (KUANTITI ORDER MINIMUM 100)