telepon: + 86 2583196087

surélék: [email dijaga]

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>Palayanan & Pangrojong

Palayanan & Pangrojong


Sadaya jasa & inpormasi dukungan kami

  • Tim jualan

    Dumasar kana sarat téknis palanggan, kéngingkeun élmu ngeunaan spésifikasi lengkep, panggunaan pikeun motong jinis bahan naon, Jenis mesin anu dianggo, komunikasi sareng konsumén sapinuhna pikeun masihan rekomendasi anu tepat, Ngadamel balesan anu gancang numutkeun pasar sareng produk.

  • R & D Tim

    Gambar tawarkeun sareng sampel dina pamundut pelanggan; Masihan koméntar sareng ningkatkeun saran ngeunaan paménta téknis.

  • Bungkus & Tim Desain

    Masihan desain anu béda, desain bungkusan sareng ngajantenkeun sagala jinis bungkusan saluyu sareng pamundut pelanggan.

  • Tim QC

    Kontrol kualitas suplai sareng pamariksaan sateuacan, nalika sareng saatos produksi urutan.

  • Tim transportasi

    Nyayogikeun modél panyimpenan sareng transportasi anu cocog sareng aman.

  • Tim panangan dokumén

    Pasihan sadaya jinis dokumén sareng file sacara akurat sareng tepat waktos.